صنایع دفاعی ج.ا.ا در حال حاضر با محیطی آشوبناک، پیچیده و مدام در حال تغییر مواجه هستند . از اینرو میبایست قابلیتهای دفاعی متنوع، متعدد و کارآمدی را برای جامعه نیروهای مسلح ج.ا.ا تامین تا نیروهای عملیاتی بتوانند با انواع تهدیدات موجود مقابله موثری داشته باشند.این قابلیت راهبردی تنها با ارتقای توان فناورانه و قدرت انعطافپذیری صنایع دفاعی میسر است .اصلی ترین مقوله در مدیریت فناوری هر سازمان، فرآیند اکتساب و جذب فناوریهای مورد نیاز است .این فرآیند سالهاست که در سازمانهای دفاعی ن.م به طرق مختلف در حال انجام بوده ولیکن با شیوههایی غیر منعطف و انطباق نا پذیر با تهدیدات موجود که جامعه ن.م را علیرغم صرف هزینههای مادی و معنوی فراوان با معضلات متعددی از قبیل انتقال ناقص دانش وفناوری، جذب ناکارآمد فناوری و از همه مهمتر افشای اطلاعات ارزشمند دفاعی مواجه بوده که ناشی از عدم اهتمام لازم به مقوله امنیت فناوری است. لذا ضروری است که جامعه اطلاعاتی ن.م به مقوله اکتساب فناوری به دید تخصصی نگریسته، خرد امنیتی بومی شده آن را تولید تا از ضررهای جبران ناپذیر موجود آن کاسته شود.
محمدی, مهدی, & صابرفرد, علیرضا. (1392). ملاحظات امنیتی و حفاظتی در اکتساب فناوری دفاعی درجامعه نیروهای مسلح ج.ا.ا و راه کارهای مقابلهای. فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 2(7), -.
MLA
مهدی محمدی; علیرضا صابرفرد. "ملاحظات امنیتی و حفاظتی در اکتساب فناوری دفاعی درجامعه نیروهای مسلح ج.ا.ا و راه کارهای مقابلهای", فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 2, 7, 1392, -.
HARVARD
محمدی, مهدی, صابرفرد, علیرضا. (1392). 'ملاحظات امنیتی و حفاظتی در اکتساب فناوری دفاعی درجامعه نیروهای مسلح ج.ا.ا و راه کارهای مقابلهای', فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 2(7), pp. -.
VANCOUVER
محمدی, مهدی, صابرفرد, علیرضا. ملاحظات امنیتی و حفاظتی در اکتساب فناوری دفاعی درجامعه نیروهای مسلح ج.ا.ا و راه کارهای مقابلهای. فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 1392; 2(7): -.