سازمانهای اطلاعات نظامی با رصد مداوم محیط استراتژیک و شناسایی و شناخت تهدیدات و فرصتهای بالقوه و ارائه اطلاعات مناسب به واحدهای عملیاتی و پشتیبانی در تأمین امنیت کشور نقش مهمی ایفا مینمایند. امری که تحقق آن نیازمند نهادینه شدن تفکر راهبردی است. لذا این تحقیق که از نظر هدف کاربردی و از لحاظ پردازش اطلاعات توصیفی همبستگی میباشد با توجه به نقش و جایگاه ظرفیت هوش سازمانی و نیز کارکنان در سازمانهای اطلاعاتی با نظرخواهی از تعداد 63 نفر از مدیران و فرماندهان یک یگان اطلاعات نظامی و با استفاده از روشهای آماری و نرمافزارهای لیزرل و spss به بررسی رابطه هوش سازمانی و تفکر راهبردی در این حوزه پرداخته است. نتایج آزمون فرضیه اصلی تحقیق نشانگر آن است که در سطح 05/0p≤بین هوش سازمانی با تفکر راهبردی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
کاویانی, حسن, فتح آبادی, حسین, & فرجپور علمداری, عباس. (1396). بررسی رابطه هوش سازمانی و تفکر راهبردی در یک یگان اطلاعات نظامی. فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 6(21), -.
MLA
حسن کاویانی; حسین فتح آبادی; عباس فرجپور علمداری. "بررسی رابطه هوش سازمانی و تفکر راهبردی در یک یگان اطلاعات نظامی", فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 6, 21, 1396, -.
HARVARD
کاویانی, حسن, فتح آبادی, حسین, فرجپور علمداری, عباس. (1396). 'بررسی رابطه هوش سازمانی و تفکر راهبردی در یک یگان اطلاعات نظامی', فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 6(21), pp. -.
VANCOUVER
کاویانی, حسن, فتح آبادی, حسین, فرجپور علمداری, عباس. بررسی رابطه هوش سازمانی و تفکر راهبردی در یک یگان اطلاعات نظامی. فصلنامه پژوهش های حفاظتی امنیتی, 1396; 6(21): -.